Jong Bonaire jeugdtoernooi (jan.)

Alberseeto Cecilia beste jeudgspeler op Jong Bonaire toernooi

Op 23 januari 2012 is door BTTB in samenwerking met Jeugdhuis Jong Bonaire een tafeltennistoernooi voor jongeren georganiseerd. Het toernooi werd gespeeld in twee categorieën, nl. t/m 12 jaar en t/m 16 jaar. Spelers waren afkomstig uit Noord-Salina, Tera Cora, Nikiboko en Playa. De wedstrijden begonnen om 6 uur ’s middags en eindigden om half negen ’s avonds.

In de klasse t/m 12 jaar werd Zildjan Melaan uit Noord-Salina kampioen; hij won al zijn wedstrijden. De 2e plaats was voor Ronald wilsoe uit Tera Cora. In de klasse t/m 15 heeft Alberseeto Cecilia uit Nikiboko de kampioenstitel gepakt. De 2e plaats was hier voor Sharvin Emerciana uit Nikiboko. De sfeer was uitermate prettig en er was veel belangstelling onder de jongeren hetgeen veel beloofd voor de toekomst van het tafeltennis op Bonaire. De BTTB en jeudghuis Jong Bonaire kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi.